Zelfa Madhloum werd vorige week aangesteld tot woordvoerster van Egbert Lachaert en kreeg meteen een hoop bagger over zich.
Volledig scherm
Zelfa Madhloum werd vorige week aangesteld tot woordvoerster van Egbert Lachaert en kreeg meteen een hoop bagger over zich. © Photonews - Facebook

Parket onderzoekt racistische reacties tegen kersvers Open Vld-woordvoerster: “Strijd tegen racisme is een prioriteit”

Het parket van Antwerpen opent ambtshalve een onderzoek na verschillende racistische opmerkingen op nieuwssites en op sociale media aan het adres van Zelfa Madhloum, de nieuwe woordvoerster van Open Vld. "De strijd tegen racisme is een prioriteit", tweet het parket.

29 reacties

  • Jean Donny

    4 jaar geleden
    De positieve discriminatie van een minderheid gaat door, De zwijgende meerderheid stond erbij en keek ernaar en betaalde braaf zijn belastingen. Racisme het modewoord van deze tijd. Het bestaat al eeuwen tussen en bij alle rassen. Wanneer iedereen echt gelijk voor de wet ?
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    Ben absoluut geen aanhanger van deze masker regering maar racisme tegenover gelijk wie moet bestraft.
  • Ben Strubbe

    4 jaar geleden
    Makkelijk werk, kunnen ze vanachter hun bureau doen. En ondertussen worden echte criminelen alweer vrijgelaten: een van de ontvoerders van een 13-jarige werd vrijgelaten onder voorwaarden; de 'Fioul Gang', een zeskoppige bende van allochtonen die gekend staan voor meer dan 200(!) criminele feiten: prostitutie, mensenhandel van minderjarigen, enz. En dan start het parket een ambtshalve onderzoek. Begrijpe wie kan. Zouden ze dat ook doen naar diegene die de beelden van Leopold II beklad heeft ?
  • Bernard Dieryck

    4 jaar geleden
    Eli Bos : Groot gelijk hebt U Mooi verwoord, proficiat! Nog een fijn WE.
  • Koen Theys

    4 jaar geleden
    Niet over wakker liggen Zelfa! Gewoon doen waar je goed in bent en geen aandacht schenken aan die domme racistische uitlatingen. Ik denk dat de schrijvers ervan niet echt de scherpste potloden uit de doos zijn ... om me zacht uit te drukken.