Belga/Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Belga/Photo News

Meer dan ervaring genoeg in 1A, maar deze Belgische T1’s hopen (al lang) op een nieuwe kans

Belgisch voetbal’t Is stilaan drummen. Minstens tien Belgische trainers mét ervaring in 1A wachten – de ene al langer dan de andere – op een nieuwe kans. Mogelijk is hun bubbel weldra echt te klein als ook Michel Preud’homme afhaakt als hoofdtrainer van Standard.

5 reacties

  • Herman Valaert

    4 jaar geleden
    Van Haezebrouck , wat komt die nog doen? Waarom traint hij eens Waasland->Beveren/Cercle Brugge of Lokeren niet ? SCHRIK om af tge gaan als een gieter .
  • Chris Marien

    4 jaar geleden
    Wanneer ben je een goede trainer ?
  • Tessa vandermout

    4 jaar geleden
    Er is nog geen steeds een groot verschil tussen coachen en een trainen. Velen denken van zichzelf dat ze zowel een goede trainer als een goede coach zijn...helaas: persoonlijke ervaring toont anders aan. Ik heb al veel fantastische trainers gehad in mijn sportcarriëre die echter als coach niks waard bleken.
  • Michel Oyen

    4 jaar geleden
    Hun ervaring staat niet in verhouding met hun kwaliteiten. Geen van hen heeft het vermogen om spelers naar een hoger niveau te brengen of te laten spelen. Met toptalenten op the pitch is het altijd makkelijk om resultaten te behalen. Mijn Advies aan hen lever in en je mag terug aan de bak eender waar.
  • WILFRIED DE WILDE

    4 jaar geleden
    Deze ervaren trainers zijn "ervaren" zolang ze een ervaren spelerskern hebben. Met de kampioenenploeg van Racing Genk zou elke trainer "ervaren" geweest zijn. Na de leegloop zag het er anders uit....