Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Beerschot stapt met eis voor faire competitie naar het BAS: “Bedoeling van Pro League om druk te zetten is duidelijk, maar daarom niet reglementair”

BeerschotBeerschot eiste deze week nog een sportief verloop van de competitie. Vandaag pleit de club op z’n website voor een faire afhandeling van de competitie en een gelijke behandeling van alle clubs. Zo stelt de club bijvoorbeeld de manier waarop Westerlo eventueel naar 1A zou kunnen promoveren in vraag. 

17 reacties

  • Frank Rolus

    4 jaar geleden
    Welke ploeg heeft hier nog nooit juridisch iets willen afdwingen ?? Geen vingers in de hoogte van KV Mechelen en Royal Antwerp he . Ik denk dat er dan weinig ploegen zijn hoor zodoende eerst voor eigen deur vegen voor men met het vingertje naar andere ploegen gaat wijzen . Groetjes
  • René Van Halen

    4 jaar geleden
    Jurgen Van den dries: KV Mechelen is aan degradatie ontsnapt door een interpretatie van de geldende reglementen door het BAS. KV Mechelen had normaal altijd moeten degraderen voor bewezen omkoping.
  • jurgen Van den dries

    4 jaar geleden
    Andre callens: KV Mechelen is niet ontsnapt maar gestraft volgens de geldende reglementen. De reglementen die jullie dit jaar dan wel ineens belangrijk vinden.
  • jurgen Van den dries

    4 jaar geleden
    andre Callens: Kv Mechelen is niet ontsnapt maar gestraft conform de reglementen; De reglementen die jullie nu ineens wel belangrijk vinden.
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    Andre Callens ze mogen hun rechten zeker verdedigen maar ze weten ook dat OHL op eind juni zijn spelers zo goed als kwijt zijn en het is ook niet de fout van OHL dat ze pas op 2 augustus achter gesloten deuren met 0-1 de terug match moeten spelen. want tot 30 juni konden al deze spelers spelen dus vind ik dat ten opzichte van de crisis er wel nieuwe spelers mogen spelen. anders zou het sieren van Beerschot om met 0-0 te starten op neutraal terrein. maar neen Beerschot wou sowieso de 1-0 behouden