Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © REUTERS

Bijna 10.000 nieuwe besmettingen op dag tijd in India

In India is een recordaantal nieuwe besmettingen met het coronavirus opgetekend. De voorbije 24 uur zijn bij het ministerie van Gezondheid 9.887 nieuwe gevallen gemeld, wat het totaal aantal besmettingen in het land op meer dan 236.000 brengt. India is daarmee het op vijf na zwaarst getroffen land. 

4 reacties

  • Jean-Paul Hoornaert

    4 jaar geleden
    kan niet anders met een overbevolking daar moet iets aan gedaan worden zoal kinderbeperking zoals max twee kinderen
  • Jane Doe

    4 jaar geleden
    Een overbevolkt land zonder zorgsysteem, groot verschil arm en rijk... Misschien een crue bedenking maar telkens zie je dan foto's van meters en meters graven... Begrijp dat mensen momenteel lijden, maar is dit nu hoe we wensen om te gaan met vruchtbare grond en natuur. In India komt er nog is bij dat ze de Ganges vervuilen met menselijke resten. Met een overbevolking van 7 miljard mensen moeten we geloof toch is aan de kant durven zetten en zulke dingen toch ook is anders aanpakken.
  • marc van de poel

    4 jaar geleden
    Cijfers, cijfers.. Die zeggen zo weinig, en hebben zo weinig waarde. In een land met 1,3 miljard inwoners is 10.000 hetzelfde als in België 80. En vandaag hadden wij er 165. Dus dubbel zoveel als in India. En wij zitten in de staart van de Pandemie.
  • Jacques Mertens

    4 jaar geleden
    Het loopt daar volledig uit de hand nadat ze de maatregelen losgelaten hebben. Maar in België weten ze het natuurlijk beter. We hadden al 10000 doden, en straks nog 20000 erbij.