Rachel Hazes.
Volledig scherm
Rachel Hazes. © ANP Kippa

Rachel Hazes over relatiestorm van zoon André: “Dat komt ervan als je alles post op Instagram”

Showbizz“Die mediastorm heeft hij toch een beetje over zichzelf afgeroepen.” Rachel Hazes (50) heeft zich in het Nederlandse tv-programma RTL Boulevard eerlijk uitgelaten over het veelbesproken liefdesleven van haar zoon André (26). De vrouw vertelt ook dat ze nog steeds niet zo’n goede band heeft met haar huidige schoondochter Monique Westenberg (43). 

6 reacties

  • Bolleke VDA

    4 jaar geleden
    André.volg je hart het is jou leven Ik vindt het raar dat ze zo spreekt over jou vriendin en de moeder van haar kleinzoon is Als jij gelukkig bent met vriendin moet je moeder haar daar maar bij neerleggen En niet zeggen dat ze andere zal blijven steunen Jullie hebben een mooi gezinnetje en dat is wat telt en niet wat een ander ervan denkt Het komt wel vaker voor dat schoonmoeders niet overeen komen met hun schoondochter Maar jij moet doen wat jou gelukkig maakt En je zoontje
  • Guido Ceuleers

    4 jaar geleden
    Ik vind het een verwaand ventje, begrijp niet dat een vrouw van 45 jaar,zoals Bridget met zulke gast verkering had. Tenzij ze natuurlijk een jonge hengst in bed wil .
  • maerten rijpstra

    4 jaar geleden
    Je kan die medaille ook omdraaien en doordat hij dat allemaal publiekelijk maakte en de reacties hem daarop mede tot inkeer brachten. ik vind het knap hoe hij dat gedaan heeft en heb respect daarvoor. Dat moeder minder blij is, doet net ter zake ook zij kan beter even in eigen dagboek kijken dus laat het verleden rusten en wens hen allen een goede toekomst.
  • Luciano van As

    4 jaar geleden
    Ik heb de indruk dat zij met jan en allemaal overhoop ligt ? Misschien toch maar eens voor de spiegel gaan staan en jezelf in vraag stellen ?
  • Bart De Graeve

    4 jaar geleden
    Maar is zout in de wonde strooien in interviews met roddelbladen beter dan? Dat doet zijzelf nu wel hé.