AP
Volledig scherm
© AP

Coronacrisis en politiegeweld spelen Trump parten: tal van partijgenoten zeggen niet (meer) op hem te stemmen

Oud-president George W. Bush zal de herverkiezing van Donald Trump, zijn partijgenoot, opnieuw niet steunen. Dat bericht de New York Times, op basis van ingewijden. Ook Mitt Romney, die het in 2012 opnam tegen zittend president Barack Obama, zal niet voor Trump stemmen. 

18 reacties

  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Als Trump verkozen wordt, wie wilt dan voor hem gaan werken ? Het Witte Huis is een duivenkot. Staat het mooi op een CV dat je in het Witte Huis ontslagen werd ?
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Dwight: die 96% is een verzinsel van Trump. Hij geeft er zelfs geen bron voor. 28% van de Republikeinen wil zelfs een andere kandidaat dan Trump
  • dwight de rijcke

    4 jaar geleden
    Hij kreeg 96% van de approval rating in de Republikeinse partij.
  • Lio Vermeulen

    4 jaar geleden
    96% Approval Rating in the Republican Party m.a.w 4% die niet op hem zouden stemmen. Blijkbaar zijn er net 2.5M jobs bij. Dus die 4% zal nog verbeteren. Alle lijken vallen uit de kast i.v.m het vuil spel dat de Democraten spelen. We stevenen af op een nieuwe termijn voor Trump.
  • Luc Deville

    4 jaar geleden
    Als Trump terug verkozen raakt zou het mij niet verwonderen dat hij binnen dit een twee jaar afgezet wordt door een militaire staatsgreep. Nu zijn het nog vooral gepensioneerde hoge militairen, met inbegrip van havikken, maar ook de actieve militaire top zal zijn uitspraken en voortdurende ontslagen niet blijven tolereren. De andere veiligheidsdiensten zullen zijn grillen ook beu worden, als ze het al niet zijn.