Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ook OH Leuven zal tussenkomen in arbitrageprocedure van Waasland-Beveren

Belgisch voetbalOud-Heverlee Leuven komt als belanghebbende partij vrijwillig tussen bij het Belgisch Arbitragehof voor de Sport (BAS) in de procedures aanhangig gemaakt door Waasland-Beveren. Dat schrijft de club uit 1B op haar website. Ook Beerschot maakte al bekend dat het tussenkomende partij is.

6 reacties

  • Roland Vanrafelghem

    4 jaar geleden
    Het is nog maar begonnen ! De advocaten staan klaar om de strijd te voeren . Eerlijkheid bestaat blijkbaar niet voor bepaalde ploegen . De kleine ploegen hebben ook hun rechten , want ze worden al grotendeels benadeeld ! Vanrafelghem Roland
  • Luc Van Bogaert

    4 jaar geleden
    Laat gewoon de laatste speeldag van de competitie afwerken begin augustus en dan zal Beveren toch weer als laatste eindigen, want de kans is bijzonder klein dat ze KV Oostende nog zullen voorbij gaan. En Club Brugge zal moeiteloos kampioen spelen.
  • Sam Valkenborgs

    4 jaar geleden
    Puur chantage wat de bond met Waasland deed.
  • andre van de wege

    4 jaar geleden
    bij waasland beveren is er dan niemand die een beetje slim is, in een klassementnaar een is wie de eerste staat kampioen en wie de laatste staat moet zakken.naar een lagere afd.en een groene tafel is voor te biljarden.
  • Albert Georges

    4 jaar geleden
    Denk dat de zogenaamde "grote clubs " hun ondemocratisch systeem iets te veel misbruikt hebben.