BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Vlaams minister-president Jambon steunt horeca meteen tijdens lunch in Brussel

Op de eerste dag van de heropening van de horeca is Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) samen met CEO van Horeca Vlaanderen Matthias De Caluwe meteen zijn steun gaan betuigen tijdens een lunch in Brussel. Aan tafel waren enkel tevreden gezichten te zien.

16 reacties

  • An Peeters

    4 jaar geleden
    Luc Wullaert, wees blij dat jij nog een pensioen hebt, dat wordt betaald door de huidige werknemers die zelf mogelijk geen pensioen gaan hebben. Ik, ben als verpleegkundige altijd blijven doorwerken, in het begin met onvoldoende beschermingsmateriaal en ik kreeg nooit een compensatie. Ik denk dat verpleegkundigen meer recht hebben op een kado dan gepensioneerden in dit geval
  • LUC WULLAERT

    4 jaar geleden
    Mijnheer Janbon veel kado's uitgedeeld ook aan verkeerden (sjoemelaars) maar wanneer eens voor de gepensioneerden die voor de welvaart hebben gezorgd en die U nu de gelegenheid geven om die kado's uit te delen
  • lieven de ly

    4 jaar geleden
    hij zal wel een bonnetje vragen om het fiscaal in te brengen.dan betalen wij dat mee.
  • Danny Renard

    4 jaar geleden
    Dan mag jambon met heel zijn klikje eens een pintje komen pakken bij mij, en natuurlijk niet aan de toog, dan mag er 10 man binnen en hij met Wilmes zullen buiten moeten wachten tot er 2 man buiten ga,ziet er goe uit.
  • Michel Heylen

    4 jaar geleden
    Heeft hij ook een 10 ritten kaart gekregen? Dit wordt de mop van het jaar? Ik hoop dat de treinen rijden, en blijven rijden. Wedden van niet?