AFP
Volledig scherm
© AFP

Mbappé met 260 miljoen euro meest waardevolle speler ter wereld, Lukaku duurste Rode Duivel

VoetbalKylian Mbappé is op dit moment de duurste voetballer op aarde. De onderzoekers van het bureau CIES Football Observatory stelden een top 100 samen van de meest waardevolle spelers uit de vijf grote competities in Europa. De 21-jarige aanvaller van Paris Saint-Germain is bijna 260 miljoen euro waard. In de top 100 staan ook vijf Rode Duivels, met Romelu Lukaku als primus. 

15 reacties

  • Jurgen De doncker

    4 jaar geleden
    Carlos Simonis, je hebt gezien bij man u als hij het zelf moest doen, was direct afgeschreven. Hij kan alleen goed draaien met goeie spelers achter hem maar het verschil zelf maken zal nooit lukken.
  • Hugo Wouters

    4 jaar geleden
    Lukaku meer waard dan De Bruyne en Hazard? Zonder dergelijke spelers had niemand ooit gehoord van Lukaku. Profiteert zuiver van het voetbaltalent van deze twee ploegmaats. Duidelijk dat niet voetbalkenners enkel zien wie de bal in de goal mag sjotten, wat eraan vooraf ging hebben zij niet gezien.
  • Pascal Jean Dominique Vanneste

    4 jaar geleden
    geld, geld, geld, het enigste wat nog van tel is in het bubbelvoetbal
  • Dirk Janssen

    4 jaar geleden
    Sorry mensen ben zelf ook een voetbal fan maar geen enkele speler ook niet Messi of Ronaldo zijn zoveel geld waard , het zijn de spelersmakelaars die die bedragen bedingen en zelf een flinke duit opstrijken .. stop daarmee jullie maken het voetbal kapot en enkel de grote ploegen blijven over ....
  • René Schoeters

    4 jaar geleden
    Ben die cijfertjes kotsbeu! Had gehoopt dat deze corona crisis beterschap zou brengen maar blijkbaar is er nog een tweede of een derde golf nodig!