Michel Preud'homme
Volledig scherm
Michel Preud'homme © Photo News

Michel Preud’homme kondigt afscheid aan als coach van Standard: “Ik moet eerlijk zijn met mezelf”

StandardMichel Preud’homme (61) is niet langer trainer van Standard. Dat kondigde hij zelf aan in een interview op de mediakanalen van de Rouches. “Ik moet eerlijk zijn met mezelf”, vertelt hij. Preud’homme stopt ook als technisch directeur, maar blijft wel vicevoorzitter van de club en zal nauw betrokken blijven bij de werking van de jeugdacademie. Wie hem moet opvolgen als coach is nog niet duidelijk. 

13 reacties

  • Wouter Van de Walle

    4 jaar geleden
    Zal hem altijd dankbaar zijn voor de beker die hij Gent heeft bezorgd. Is wel goed dat hij stopt, vooral voor zichzelf want hoe hij tekeer ging kan echt niet gezond zijn
  • Filemon Van Herreweghe

    4 jaar geleden
    als neutrale kijker ben ik verbaast van zijn beslissing is niet een van de beste trainers maar ook niet een van de slechtste veel succes Michel met je andere job
  • joseph Leysen

    4 jaar geleden
    Een groot sportman. Was fanatiek met zijn vak bezig en voor de kenners had hij grote capaciteiten. Spijtig voor de non believers hier aanwezig. Wist zijn team op te peppen en stond achter zijn team. Als doelman heeft hij trouwens ook een prachtig parcours achter zich.
  • Guy Vermesen

    4 jaar geleden
    Een overroepen trainer die enkel iets kan bereiken met een ploeg die dubbel zo sterk is als de rest. Zie Haan, Van Himst en Wilmots.
  • Geert Teirlynck

    4 jaar geleden
    Wees eens positief over en dankbaar voor wat die man allemaal deed voor het Belgisch voetbal potverdorie.