Man wurgt zijn 36-jarige ex na zware ruzie

© Photo News

In Roux, een deelgemeente van Charleroi, is een 36-jarige vrouw gewurgd door haar ex-vriend. Haar lichaam werd donderdagochtend teruggevonden bij haar thuis. De dader heeft de feiten intussen bekend, en werd donderdag aangehouden op verdenking van doodslag. De ex-geliefden waren pas uit elkaar, en hadden een zware ruzie gehad.

Het slachtoffer, Céline S., en haar ex-vriend, Christophe H., vormden twee jaar lang een koppel, maar gingen een aantal weken geleden uit elkaar. Céline S. had sinds enkele dagen een nieuwe vriend.

Christophe H. kwam zijn ex-vriendin woensdagavond opzoeken bij haar thuis, waarna een zware ruzie losbrak. De situatie escaleerde, de man wurgde zijn ex-vriendin en verliet daarna de woning. Het lichaam van Céline S. werd donderdagochtend ontdekt.

De lokale politie van Charleroi legde al snel de link met de ex-vriend van de vrouw en pakte de man snel op. De dader heeft de feiten intussen bekend en is donderdag door de onderzoeksrechter aangehouden op verdenking van doodslag.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen