Beeld ter illustratie, skeyes.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, skeyes. © BELGAONTHESPOT

Nieuw sociaal gemor bij skeyes: “De bom bij het personeel gaat barsten”

Het rommelt opnieuw bij luchtverkeersleider skeyes. De sociale vrede kan niet meer gerespecteerd worden. De kans op nieuwe personeelsacties is "heel groot", waarschuwt ACV-vakbondsman Kurt Callaerts.

16 reacties

  • Charlie 33

    4 jaar geleden
    Nu er op Zaventem niets te doen is, is dit het ideale moment om heel Skeyes op te doeken. Zijn zelfs allegisch voor een prikklok....
  • stefan crama

    4 jaar geleden
    De problemen komen van bovenaf met leidinggevenden met een politieke signatuur die totaal geen voeling hebben met de werknemers en die dikwijls ook geen jota kennis hebben van de sector waar ze verantwoordelijk voor zijn.
  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Wat is er fout met een prikklok? Daar ben je enkel tegen als je tijd steelt van je baas. Iedereen die werkt in een bedrijf moet tikken. Dus nogmaals, wat kan je tegen een tikklok hebben?
  • Danny janssens

    4 jaar geleden
    Als de regering wil dat meer mensen aan het werk gaan en blijven moet ze ervoor zorgen dat de werknemers niet langer getreiterd worden met zinloze maatregelen als een prikklok. Anders gaan er nog veel stakingen volgen en geven mensen er steeds vroeger de brui aan.
  • stefan bouckaert

    4 jaar geleden
    Ze zijn gewoon nog even aan het wachten tot het vliegverkeer weer goed op gang komt en dan gaan ze staken. Trieste bende.
  1. Antwerps Sint-Jansplein volledig volgestroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”
    Play

    Antwerps Sint-Jans­plein volledig volge­stroomd voor ‘505-concerten’: “Omvolking? Ik gruwel van dat woord”

    Onder een stralende lentezon zakten 10.000 mensen vandaag af naar het Antwerpse Sint-Jansplein voor de ‘505-concerten voor Menselijkheid’. Het evenement bereikte hierdoor zijn maximale capaciteit en de toegang wordt tijdelijk afgesloten. Nog tot vanavond draven meer dan 60 muzikanten en sprekers op om op te roepen tot een “meer menselijke samenleving en beleid”, in de aanloop naar de verkiezingen van 9 juni. “We willen, los van partijpolitiek, klaar en duidelijk het signaal geven”, zegt de organisatie. “Er is dringend nood aan meer aan positiviteit”, stelt ook Portland-zanger Jente Pironet.
    Antwerpen
  2. Mama van vijf bekent dat ze vriend doodstak in zijn slaap: “Er was toen ook een kindje van 1 aanwezig in het appartement”
    PREMIUM
    UPDATE

    Mama van vijf bekent dat ze vriend doodstak in zijn slaap: “Er was toen ook een kindje van 1 aanwezig in het apparte­ment”

    De 32-jarige K.D.W. heeft bekend dat zij na een ruzie haar 34-jarige vriend Birane Ndwaye heeft gedood. Eén messteek in de hals werd de man vorige zaterdag fataal. Birane had al een tijdje een relatie met K.D.W. Romeo Demba, uitbater van een lokale supermarkt in de Dambruggestraat, kende hem goed. “Mocht het andersom zijn geweest, dat een Afrikaan een Vlaamse vrouw had gedood, dan zou de media er vol van staan.”
    Antwerpen