Lotte Vanwezemael seksuolotte
Volledig scherm
Lotte Vanwezemael seksuolotte © VTM

Seksuolotte is stortvloed aan vunzige berichten beu en zet volgers te kijk

ShowbizzSeksuologe Lotte Vanwezemael (27), die bekend staat als ‘Seksuolotte’, heeft via Instagram gedeeld wat voor vunzige berichten en oneerbare voorstellen ze via de sociale media allemaal voorgeschoteld krijgt. Sinds Vanwezemael te zien was in ‘De Slimste Mens’ en opdook als experte in ‘Blind Getrouwd’ is ze geliefder dan ooit, en dat lokt bij sommigen van haar volgers klaarblijkelijk grofgebekte commentaren uit.

30 reacties

  • Linda De Vreese

    4 jaar geleden
    Om het met politie termen te zeggen: uitlokking?
  • Jens Maldrie

    4 jaar geleden
    Inderdaad, Wilfried Verhulst. Aan iemand die je helemaal niet kent of je samen in bad wilt, is een vunzige vraag. Als je het aan je vrouw of lief vraagt, is het dat niet. Zo werkt het. Ik ben blij dat je het snapt! Een bank vooruit!
  • Sabine Verheyen

    4 jaar geleden
    ik ken haar niet, dus ik kan ook geen oordeel vellen of ik er nu wel of niet mee in bad zou willen gaan. Onze 'social distance' maakt dat we niet meer weten hoe we respectvol met elkaar moeten en kunnen omgaan. We brallen maar wat tegen elkaar via 'social media', maar beseffen eigenlijk niet dat we niet meer in staat zijn om 'sociaal' te zijn. En stel dat ik deze dame wel leuk en aardig zou vinden, dan stuur ik haar een mooi boeket bloemen en zeker geen bericht op 'social media'
  • Willy De Gieter

    4 jaar geleden
    Gewoon niet op reageren misschien? En het al zeker niet in de media brengen. Laat die onnozelaars waar ze horen te zijn; thuis achter het scherm van hun smartphone.
  • Anne Geerts

    4 jaar geleden
    Het kan niet genoeg in het nieuws komen, tot het niet meer voorvalt, maar dat zal een utopie blijven denk ik.