Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Faillissement Swissport uitgesproken, drie curatoren aangesteld

De ondernemingsrechtbank van Brussel heeft dinsdag het faillissement uitgesproken van bagageafhandelaar Swissport. De rechtbank stelde drie curatoren aan, melden de vakbonden BTB-ABVV en ACV-Transcom. De directie bevestigt intussen de uitspraak. Om 18 uur wordt een vakbondsdelegatie ontvangen op het kabinet van Sophie Wilmès. Naast de premier zullen nog enkele ministers aanwezig zijn.

12 reacties

  • Harry Vermeulen

    4 jaar geleden
    Gedaan met elke vakantie te staken. Probleem lost zich nu vanzelf op.
  • Marcus Camps

    4 jaar geleden
    Allez, het zakkenvullen kan beginnen.
  • wim CLAES

    4 jaar geleden
    sn brussels spreekt van eind december op 30% , moederbedrijf lufthansa volledige werking tegen 2022!niet 2021 maar 2022! bestemmngen buiten de EU zijn momenteel zelfmoord, en de belg is bovendien nergens welkom in europa.Dus al begint men te vliegen, wie gaat er vliegen?dat ziet er niet slecht uit maar gewoon rampzalig. gelukkig heeft bac inkomsten uit de huur van de gebouwen, en de vrachtverkeer maar of die ongeschonden uit deze crisis gaan komen is nog maar de vraag.
  • chris delanghe

    4 jaar geleden
    Dat ze in de luchtvaart eerst beginnen met taxen te betalen op kerosine. Belastingen betalen op hun resultaat. En de kosten om te vliegen écht zo duur maken als het echt moet zijn om rendabel te zijn... Alle problemen lossen zichzelf op ... En vooral: de politiek moet stoppen om de kosten voor wanbeleid op de belastingsbetalers hun nek te draaien en de winsten te laten privatiseren met grote bonussen en weddes voor hun politiek benoemde ceo vriendjes.
  • Alfred LEEMANS

    4 jaar geleden
    Zoals telkens zullen er weer tranen vallen bij de werknemers. Maar wij herinneren ons enkel de vele stakingsacties . En zoals altijd zijn de vakbonden de overwinnaars . Voor hen terug kassa kassa met de duizenden werklozen. Wanneer gaan onze mensen dat eens eindelijk inzien. Elke vakbond is een geldmachine en de leden zijn puur bijzaak.