Waasland-Beveren-voorzitter Dirk Huyck
Volledig scherm
Waasland-Beveren-voorzitter Dirk Huyck © Photo News

Uitspraak Franse Raad van State geeft Waasland-Beveren nieuwe moed: “Bewijst dat we degradatie terecht aanvechten"

Waasland-BeverenIn Frankrijk wordt de verplichte degradatie van Amiens en Toulouse uit de Ligue 1 door de Raad van State teruggedraaid. Een uitspraak die Waasland-Beveren sterkt. 

7 reacties

  • Guido Volkaerts

    4 jaar geleden
    Enige terechte beslissing: er is dit jaar geen kampioen en ook geen degradatie... Zie het als een koers: Op voorhand spreek je af dat je een koers rijdt van 200km. Na 150km moet je die koers door omstandigheden stil leggen en je duid dan maar de renner die op dat moment eerste reed als winnaar aan... Dat die renner reeds 100km op kop reed doet er niet toe want er kunnen best betere renners zijn die zich gedurende 150km verscholen hebben in het peleton.
  • Vermeiren willy

    4 jaar geleden
    Hadden gewoon nog 1 wedstrijd moeten spelen, er zouden dan al veel minder problemen geweest zijn. Hebben de kompetitie veel te snel stop gezet. Maar ja Brugge moest kampioen worden
  • Patrick Hesters

    4 jaar geleden
    Het komt goed met Beveren, gerechtigd geschiedt
  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    Ze hadden het gewoon simpel moeten houden. Je stopt de competie dan is er geen kampioen en geen degradant. Zoals vroeger gebeurt is. Of ze hadden gewoon moeten verder spelen zoals de top competities nu doen.
  • Charel Jansens

    4 jaar geleden
    Ze zijn weer appelen met citroenen aan het vergelijken hier op één wedstrijd na competitie voorbij Frankrijk had nog x wedstrijden te gaan .