(Illustratiefoto)
Volledig scherm
(Illustratiefoto) © Dreamstime

Duitse overheid verplicht laadpaal bij alle tankstations

Duitsland maakt haast met ‘Die Wende’. Alle 14.118 tankstations moeten binnenkort verplicht een oplaadpunt hebben voor elektrische auto's. Duitsers moeten volgens de regering massaal overstappen op een elektrische auto.

8 reacties

  • Jean Gobin

    3 jaar geleden
    Bouwen of verbouwen? Laadpaal wordt verplicht tegen 2028 heeft de vlaamse regering laten weten voor iedereen met een garage en oprit stond te lezen in msn nieuws ..
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Die laadpalen kunnen gevoed worden met de overproductie aan hernieuwbare elektriciteit die de Duitsers nu moeten exporteren. Die gratis en propere elektriciteit kunnen ze beter zelf gebruiken i.p.v. dure en vervuilende fossiele brandstoffen te moeten importeren. Goed gezien van de Duitsers.
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Die laadpalen kunnen gevoed worden met de overproductie aan hernieuwbare elektriciteit die de Duitsers nu moeten exporteren. Eigen gratis en propere elektriciteit gebruiken om minder dure en vervuilende fossiele brandstoffen te moeten importeren, goed gezien van de Duitsers.
  • Johan Vroonen

    4 jaar geleden
    Als het geen superchargers zijn, gelegen kort bij snelweg, waarbij je een 20-tal minutjes weer kan bijladen om daarna weer vlot een 250 a 300 km te rijden heeft dit weinig zin. Voor ritjes
  • Yolande MARIS

    4 jaar geleden
    Madamme verplicht laadpalen in gans europa want het grootste fabriek van tesla waar wordt fat gebouwd?Dit is het vervolg.