In Nice in Frankrijk zijn de stranden weer open
Volledig scherm
PREMIUM
In Nice in Frankrijk zijn de stranden weer open © Photo News

Vlaming kiest voor autovakantie dicht bij huis

De Vlamingen willen deze zomer héél graag op reis, maar de schrik voor het coronavirus doet hen toch vaak kiezen voor een bestemming waar ze met de auto naartoe kunnen. Ook de interesse voor vakantiehuisjes, waar iedereen in zijn eigen bubbel kan blijven, neemt toe.

4 reacties

  • Verbruggen Kris

    4 jaar geleden
    Dat willen ze ons doen geloven om de prijzen vanwege covid 19 nog is ff met 20% te verhogen... Ik ga echt niet naar antwerpen of gent of Brugge om daar te gaan wandelen, in een cafe een overpriced drankje te drinken of in de winkels overpriced kleding te kopen. Ik zal wel naar Nederland rijden, daar krijg je service en de 30% goedkoper voor hetzelfde materiaal
  • Emi Hergersberg

    4 jaar geleden
    thuis op eigen ritme ongestoord alles kunnen doen wat ikzelf graag wil, zonder druk en zonder uurwerk, dàt is voor mij ook vakantie.
  • Max Illens

    4 jaar geleden
    Ik zou de mensen aanraden om ervan te profiteren en binnenlandse citytrips te maken, bijvoorbeeld twee dagen Brugge, twee of drie dagen Antwerpen, Brussel, etc... Zodoende kun je naast het plezier van de trips, wandelingen en restaurantjes/terrasjes ook je kinderen nog wat bijbrengen qua bezichtigingen in eigen land.
  • mark deleener

    4 jaar geleden
    Wie boekt nu een vliegtuig reis?. Dat is vragen om problemen, aanschuiven aan het inchecken is gewoon dodelijk. Op de transportbanden wachten op je bagage. Bij aankomst wroeten de douane nog eens in je valies. In het vliegtuig moet je minstens 1.5 meter voor achter, en zijdelings respecteren. Een paar toiletten voor 300 man. Neen ik wil mijn eigen toilet, en anders blijf ik gewoon thuis. Vliegmaatschappijen mogen van mij allemaal verdwijnen.