Martial Léotard protesteert tegen zijn verzekeringsmaatschappij.
Volledig scherm
Martial Léotard protesteert tegen zijn verzekeringsmaatschappij. © REUTERS

Fransman ketent zichzelf vast voor hoofdkantoor verzekeringsmaatschappij die hem weigert te vergoeden

De Franse eigenaar van een weddingplanningbedrijf heeft zichzelf vastgeketend aan een stoel op de parking van zijn verzekeringsmaatschappij in de West-Franse stad Poitiers. Hij protesteert daarmee tegen de weigering van zijn verzekeraar om hem te compenseren voor het verlies dat hij lijdt als gevolg van de coronavirusuitbraak.

5 reacties

  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Hij is niet de enige die in de clinch ligt met de verzekeringsmaatschappijen. Vele restauranthouders met een degelijke verzekering ondervinden in Frankrijk de zelfde problemen. Macron had nochtans in een speech op TV gezegd dat niemand failliet zou gaan, ook de kleintjes niet.
  • Natascha Cattoor

    4 jaar geleden
    Steeds hetzelfde met verzekeringen,het zijn vooral de kleine lettertjes dat je moet lezen voor je een verzekering afsluit.Wij zelf hebben al een paar keer onze verzekering moeten aanspreken van KBC en nog nooit problemen gehad alles verliep heel vlot.Maar bij ons is het nog altijd met een makelaar en dat maakt een groot verschil...
  • johanneke li

    4 jaar geleden
    Waarom stapt hij niet naar de rechter? Als een epidemie gedekt is, moet een pandemie zeker gedekt zijn, beide zijn van toepassing op besmettelijke ziektes, het enige verschil tussen de 2 is dat een pandemie de hele wereld treft. Dat een verzekeraar denkt hier onderuit te komen door de woordspeling gaat mijn petje te boven! Trouwens de verzekeraar werkt binnen frankrijk, wat er in de rest van de wereld gebeurt maakt dus geen verschil voor wat er in frankrijk gebeurt, daar is corona een epidemie..
  • Johan Denis

    4 jaar geleden
    Een pandemie is een epidemie op wereldwijde schaal. Dus een pandemie is in ieder geval een epidemie. Het is alsof je beweert dat een koe geen zoogdier is.
  • Bart Sablon

    4 jaar geleden
    als verzekeringen moeten uitbetalen..tja..dan halen ze alle kanonnen boven om toch maar niks te hoeven uitbetalen..punten en komma's