Tesla-baas Elon Musk.
Volledig scherm
Tesla-baas Elon Musk. © AFP

Tesla-aandeel voor het eerst meer dan duizend dollar waard

Het aandeel van de Amerikaanse fabrikant van elektrische auto's Tesla is woensdag voor het eerst sinds de beursgang tien jaar geleden boven de kaap van de duizend dollar (877,40 euro) uitgekomen. Sinds het aandeel midden maart door de coronacrisis kelderde tot 350 dollar (307,18 euro), is het ondertussen bijna verdrievoudigd in waarde.

20 reacties

  • Thiery Vansweevelt

    4 jaar geleden
    Inderdaad De Waen Luc. Daarenboven heeft Musk zich in Coronatijd laten kennen als een megalomane narcist met zijn Trumpiaanse tweets over de opgelegde maatregelen.
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    @John Stahl ,juist maar zo'n berichtgeving wordt zoveel mogelijk door Tesla kost wat kost uit de media gehouden waar ze kunnen maar sociaal media hebben ze geen grip natuurlijk.Nu wie de stommiteit begaan heeft zo iets aan te schaffen zal raar of zelden zijn miskoop toegeven maar ik ken er wel twee die binnen het jaar het ding buiten hebben gezet
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Oersaai, zegt iemand die nog nooit 1 meter met een EV gereden heeft ...
  • René Verhoeven

    4 jaar geleden
    Het zijn en blijven oersaaie en lelijke dingen voor oude mensen die graag met een golfkarreke rondrijden, misschien wel veel comfort, maar je mist elke echte sensatie van het rijden met zoiets, precies alsof je met een botsauto rondrijdt of in de trein zit! Elk zijn zin, hier komt er nooit één op den hof!
  • Geert Tamsyn

    4 jaar geleden
    Als die schulden dienen om investeringen te financieren, en netjes afbetaald worden met de winsten die die investeringen opleveren, is er geen enkel probleem, integendeel. En dat weten ze op de beurs ook.