© Peter Malaise

OPROEP. Hou jij je staycation in een opgesmukte tuin?

Het wordt dus voor velen, na tobben over uitgestelde vluchten en gesloten grenzen, een staycation. De zomer in de tuin kan best leuk zijn en, wie weet, nog leuker in een tuin met wat nieuwigheden zoals een extra zonneterras, een jacuzzi of wie weet wel een echt zwembad. Ben jij je tuin in een ijltempo aan het opsmukken voor de zomer?

ph

Gazet van Antwerpen zoekt voor een reportage mensen die hun kinderen en zichzelf op een paradijsje in eigen tuin willen trakteren. Wie weet zit jij - als de zon een beetje mee wil - binnenkort onder een nieuwe parasol op een strak aangelegd plankenterras. Vliegen de kleren door de lucht, dwarrelen ze neer op een stukje biljartvlak gazon - ook net aangelegd - en duik je onder in hemelsblauw en perfect ontsmet zwemwater. Alles beter dan coronastress, toch?

Heb jij al een tuinaannemer laten komen? Neem je zelf de schop en zak met zaaigoed ter hand? Worden het gewoon enkele nieuwe bloembakken? Of kan dat gedoe met staycation je écht niets schelen? Indien wél: Gazet Van Antwerpen wil bij jou even komen kijken en noteert graag je getuigenis. Reageer via onderstaand formulier.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER