Evita Willaert brak een lans voor gerichte sociale maatregelen.
Volledig scherm
Evita Willaert brak een lans voor gerichte sociale maatregelen. © BELGA

Superkern buigt zich morgen over nieuwe reeks relancemaatregelen

De zogenaamde superkern zit morgen vanaf 16 uur opnieuw rond de tafel over een nieuwe reeks relancemaatregelen. Wat er precies op tafel ligt, wilde premier Sophie Wilmès nog niet kwijt. Wel hoopt ze dat er zich een samenhang in visie ontspint.

13 reacties

  • Jozef brosens

    4 jaar geleden
    eerst geven ( denkt men ) en later met de nodige interesten alles komen terughalen .
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Minister De Croo zei onlangs nog dat crisisbelastingen niet aan de orde zijn. Waarom schaft deze regering dan de solidariteitsbijdrage op de pensioenen niet af? Deze dateert al van 1993! Hebben gepensioneerden volgens de regering geen recht op wat extra koopkracht? Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden!
  • Leo Mariën

    4 jaar geleden
    Meer, meer, meer roept de superkern. Jammer genoeg wordt het elke dag bij de overheid minder, minder, .. De rekening volgt en daar hoor je niemand over. Economen en politiekers goochelen met cijfers alsof ze de toekomst beheersen. Wel, ze weten niet waar ze gaan uitkomen! Heel deze manier van doen is nieuw, een project. Hoog tijd dat we goed bij de les blijven en ons beschermen tegen onze beschermers. Dat de ECB een 'bad bank' opricht moet bij velen toch een lichtje doen branden.
  • Francis smet

    4 jaar geleden
    Een superkern zonder plan, weten gewoon niet met wat ze bezig zijn. Ieder doet iets zonder verantwoording te moeten afleggen. De miskleunen zijn niet meer op beide handen te tellen.
  • David Hermans

    4 jaar geleden
    Weer tijd voor Sinterklaas om uit z'n kot te komen dus... Ik vrees vooral weer korte termijn maatregelen, het ontbreekt totaal aan een lange termijn visie. Er zijn heel wat slimme economen in dit land die al voorstellen hebben gedaan, het enige wat we zien is de politiek die net altijd het tegenovergestelde doet... (zucht)