Eden Hazard.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard. © Photo News

Gilles De Bilde over titelstrijd en Rode Duivels bij herstart La Liga: “Suárez is belangrijker voor Barcelona dan Hazard voor Madrid”

La Liga‘Volver es ganar.’ Terugkeren is winnen. La Liga hervat en dat zien ze in het zwaar geteisterde Spanje als een overwinning op het coronavirus. Na een oponthoud van drie maanden trappen we af met onze analist Gilles De Bilde (49).

6 reacties

  • Frank Bolle

    4 jaar geleden
    Heel juist, Gilles. Hazard is een pleintjesvoetballer, heeft de voeten van een toptalent maar het koppeke zit niet op hetzelfde niveau. Daar kan hij zelf niks aan doen. Dat gaat ook nooit veranderen. Op het einde van volgend seizoen wordt het een stapje terug voor hem. Net als voor Lukaku bij Man U. Eén rotseizoen kan nog voor een speler waarvoor een topploeg veel geld betaald heeft. Twee rotseizoenen is er 1 teveel.
  • Mathies De Sutter

    4 jaar geleden
    Eden Hazard is een goede speler , of hij nu slechter is dan Suarez is volgens mij een eigen mening . Ik persoonlijk vind hem een zeer goede speler en voetbalt op zijn eigen manier bij Real Madrid , nu hij terug fit is en mee traint is een goed teken . Hij zal zeker zijn beste kwaliteiten laten zien , dat ben ik zeker . We mogen trots zijn met zo een speler als Hazard .
  • Chris Marien

    4 jaar geleden
    Zal wel iets speciaals hebben maar zal nooit in het rijtje van de grootste voetballers komen , te wisselvallig en nie aanwezig genoeg .
  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Suárez is een echte spits en Hazard een aanvallende middenvelder, dus die vergelijking trekt op niks. Van Hazard, in goede doen, verwacht ik wel heel veel bij Real. Hij moet alleen geen acties maken op eigen helft, maar op de helft van de tegenstander, dan is hij een genot om te zien voetballen.
  • Raf Leysen

    4 jaar geleden
    Hazard is gewoon niét belangrijk voor Real en zal het ook nooit worden