De brand ontstond op de gelijkvloerse verdieping van het huis in de De Manstraat. © BFM

Woning onbewoonbaar na brand in Deurne

In de De Manstraat aan het Bisthovenplein in Deurne-Noord heeft donderdagavond een felle brand gewoed in een woning. Een bewoner raakte lichtgewond, het huis is onbewoonbaar verklaard.

sare

De brand ontstond donderdagavond kort voor 20 uur op de gelijkvloerse verdieping van een woning in de De Manstraat aan het Bisthovenplein in Deurne-Noord. Volgens de eerste meldingen zorgden de vlammen ervoor dat de aanwezige bewoners maar moeilijk buiten geraakten. “Toen wij ter plaatse aankwamen was iedereen het pand uit geraakt”, zegt Jasmien O, woordvoerster van de Brandweer Zone Antwerpen.

De brandweer had het vuur, dat van de gelijkvloerse naar de eerste verdieping uitbreidde, snel onder controle maar de schade in de woning is aanzienlijk. Het huis werd onbewoonbaar verklaard, de drie bewoners zullen opgevangen worden. Over de oorzaak van de brand is nog geen duidelijkheid, het labo komt ter plaatse voor een onderzoek.

Alle drie werden ze ter plaatse ook nagekeken door de medische diensten. “Een van hen raakte lichtgewond maar uiteindelijk moest niemand naar het ziekenhuis”, zegt Wouter Bruyns van de politiezone Antwerpen.

© BFM

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER