Groen-parlementslid An Moerenhout.
Volledig scherm
Groen-parlementslid An Moerenhout. © BELGA

Discussie over praktijktesten woedt verder: Groen noemt argumenten Diependaele “intellectueel oneerlijk” en "juridische onjuist”

De manier waarop minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA) praktijktesten afwijst is "intellectueel oneerlijk" en "juridisch onjuist". Dat zegt Groen-parlementslid An Moerenhout. De discussie over de (on)zin van praktijktesten op de huur- en arbeidsmarkt laaide de voorbije dagen opnieuw op en veroorzaakt spanningen in de Vlaamse meerderheid.

28 reacties

  • Danny Damiaens

    4 jaar geleden
    De eigenaar mag nog steeds zelf bepalen aan wie hij zijn woning verhuurd de geest!
  • William Lumen

    4 jaar geleden
    De beslissing aan wie je verhuurt moet altijd bij de eigenaar berusten want het is zijn eigendom. Dat recht moet onaantastbaar blijven!
  • Nema De Geest

    4 jaar geleden
    Discriminatie is verboden. Punt uit. Staan de wetten van ons land je niet aan? Vertrek dan maar. Als je verhuurt, dan zijn daar regels en wetten aan verbonden. Het is niet omdat het je eigendom is dat de wet daar niet geldt. Zou nogal mooi zijn. Dat drugslabo staat op mijn eigendom dus het mag? Ik heb hem in mijn huis vermoord dus het is oké?
  • patrick feyen

    4 jaar geleden
    Ik dacht dat mensen in de val lokken niet mocht? Mag je dan ook je toekomstige huurders screenen?
  • Dirk Thyssen

    4 jaar geleden
    @ Bart De Smet ,je mag niet harder rijden omdat de de staat eigenaar is van de meest wegen .De eigenaar bepaald hoe snel men op zijn weg mag rijden .. ,De eigenaar bepaald dus wat er met zijn eigendom gebeurt. Dank u voor de voorzet .