Viroloog Steven Van Gucht
Volledig scherm
Viroloog Steven Van Gucht © Photo News

(Voorlopig) laatste persconferentie van crisiscentrum: “Het schip is in rustiger vaarwater gekomen”

Nu de cijfers gunstig blijven evolueren, stopt het Nationale Crisiscentrum met de persconferenties over de coronacijfers. Dat werd vandaag aangekondigd tijdens de wekelijkse persconferentie. “Het schip is in rustiger vaarwater terechtgekomen, we mogen de teugels een klein beetje vieren”, zei viroloog Steven Van Gucht. 

7 reacties

  • christiane vandecasteele

    4 jaar geleden
    Iemand die tenminste weet waarover hij praat ! Is plichtsbewust en sprak altijd doordacht. De meeste mensen hadden het volste vertrouwen in hem . Bedankt Prof. Van Gucht om ons op deze manier door de crisis te loodsen !
  • Rene Van Roosbroeck

    4 jaar geleden
    Je uitleg was altijd rustig en correct ik hoorde je graag bezig en vandaag heb je met zo een mooie woordspeling tijdelijk afscheid van ons genomen. Bedankt en ik wens je ook een virusvrije vakantie toe!! Joanna Seykens
  • Marleen Sauvillers

    4 jaar geleden
    Îk ga deze lieve man missen. De enige expert die ik geloofde. Altijd helder en rustig. Bedankt voor de vele weken van informatie.
  • Sylvain Roobaert

    4 jaar geleden
    Toch bedankt Steven , je stem en betrouwbare uitleg gaven veel mensen een geruststellend gevoel dat we in goeie handen zaten . Ik hoorde je uitleg deze middag in het nieuws , gewoon top . Het grootste deel van de bevolking vertrouwde op jou
  • Veerle De cock

    4 jaar geleden
    Eindelijk zo kunnen we verder zonder dat er paniek en angst ons leven gaat bepalen .