De Democratische presidentskandidaat Joe Biden.
Volledig scherm
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden. © REUTERS

Biden zal leger inschakelen om Trump uit Witte Huis te zetten als hij niet wil vertrekken

Mocht de Amerikaanse president Donald Trump verliezen in de aanstaande verkiezingen, zal zijn rivaal Joe Biden het leger inzetten om Trump uit het Witte Huis te gooien als hij zelf niet wil vertrekken. Dat heeft Biden laten weten in de Amerikaanse talkshow The Daily Show with Trevor Noah.

26 reacties

  • Dietrich Vandrey

    4 jaar geleden
    Als Trump de verkiezingen niet wint, zijn we allemaal verloren.
  • Jacques-Philippe Leclerc

    4 jaar geleden
    Mario Tersago; "Geluk dat ik niet in Amerika woon"? Biden: Hoge belasting, grote overheid, zwak leger, geen enkele persoonlijke verantwoordelijkheid. Trump: Lage belasting, kleine overheid, zoveel mogelijk persoonlijke verantwoordelijkheid. Deze keuze is makkelijk om te maken.
  • heinz wolf

    4 jaar geleden
    De klemtoon ligt hier toch op "mocht". Ik hoop dat het leger hem ook zo bij zijn lurven pakt en eruit zwiert. Reden daarvoor zijn legio en woorden steeds zwaarder. Lees de huidige uitgave van HLN en je hebt er je buik vol van die gast!
  • Dirk Vanbesien

    4 jaar geleden
    Democraat of republikein. Amerikanen 1 pot nat. Grote mond. Steeds de beste. Steeds de slimste. Steeds de sterkste. Zolang ze ergens kunnen aan verdienen hoor je ze. Daar waar geen eieren te rapen zijn blijven ze weg. Moeien zich overal. Je moet ze me niet leren kennen. En bovenal... Welke normaal denkende mens stemt voor Trump!
  • Guido Pintens

    4 jaar geleden
    het wil wéér lukken dat de Trump-supporters het artikel niét gelezen hebben. Allez vooruit : "***Als Biden de vraag krijgt wat hij zou doen*** als hij wint en Trump weigert zijn ambtswoning te verlaten". Biden heeft het dus niet hoog in zijnen bol, hij antwoordde enkel op de vraag ... Trump zou trouwens hetzelfde zeggen, of liever nòg straffer uit de hoek komen. Hij zal hier trouwens nog wel op reageren. Via Twitter natuurlijk