Jean Butez
Volledig scherm
PREMIUM
Jean Butez © BELGA

Een “gulzig” Moeskroen blokkeerde zijn overgang naar Club Brugge, maar nu heeft Butez felbegeerde toptransfer eindelijk beet

AntwerpDe stap naar een topclub is gezet. Eindelijk. Jean Butez (25) snakte al langer naar een nieuwe uitdaging en vindt die nu ook bij Antwerp. Portret van de Fransman die vorig jaar bijna van Club Brugge was en veel te danken heeft aan Bernd Storck.

4 reacties

  • jan boden

    4 jaar geleden
    De meeste keepers hebben bij Brugge niks te zoeken, daar worden ze meestal uitgekotst.
  • Rik Cappelle

    4 jaar geleden
    Een gulzige boemerang kan ook in het gezicht terug komen. Bijna 6 miljoen vragen aan Club en nu bijna gratis moeten afstaan. Sterke transfer van Antwerp die ze zich niet gaan beklagen. Chapeau.
  • Jelle van Elsacker

    4 jaar geleden
    Toptransfer, rustig rustig hij blijft gewoon in België he mannekes.
  • Marc Fonteyn

    4 jaar geleden
    Goede transfer. Succes
  1. Opdoffer voor Antwerp: Jean Butez speelt dit seizoen niet meer met breukje in hand en mist bekerfinale
    7

    Opdoffer voor Antwerp: Jean Butez speelt dit seizoen niet meer met breukje in hand en mist bekerfina­le

    Meteen een zware tegenvaller voor Antwerp in de Champions Play-Offs. In de 1-0-nederlaag van zaterdagavond in Anderlecht, heeft Jean Butez een breukje in de hand opgelopen na een duel met een speler van Anderlecht. De doelman onderging gisteren op paaszondag al een kleine operatie bij dokter Vanhees in AZ Monica in Deurne. Maar het verdict is hard: Butez zal dit seizoen niet meer in actie komen en mist de bekerfinale tegen Union. Hij liet dit seizoen alweer twaalf clean sheets optekenen en werd in januari op het Gala van de Gouden Schoen verkozen tot beste doelman. Een kans voor Senne Lammens (21) om zich te bewijzen tussen de palen.
  2. PORTRET. De anti-Nainggolan: hoe Arthur Vermeeren bij Antwerp een tiener van 27 miljoen werd
    PREMIUM
    1

    PORTRET. De an­ti-Nainggolan: hoe Arthur Vermeeren bij Antwerp een tiener van 27 miljoen werd

    Een jaar geleden liep Arthur Vermeeren (18) met blozende wangen de trap van het ouderlijk huis in Kessel op wanneer z’n naam viel op televisie. Nu betaalt Atlético Madrid 27 miljoen euro voor een talent dat speelt volgens de filosofie van Johan Cruijff. Met aan zijn zijde een mama die de Antwerp-middenvelder laat voetballen met versleten voetbalschoenen. “En de wil om me te bewijzen tegenover papa is de grootste reden waarom ik vandaag sta waar ik sta.”