Raf van Brussel en dochter Lucca
Volledig scherm
PREMIUM
Raf van Brussel en dochter Lucca © Kristof Ghyselinck

Het eerste dubbelgesprek van Raf Van Brussel en oudste dochter Lucca: “Enorm veel schrik gehad toen ze op haar 17e van school ging”

Showbizz“De keren dat we Lucca moesten overtuigen om met haar fiets van de oprit te vertrekken... Dat was niet normaal.” Op haar zestiende besliste Lucca (17), Raf Van Brussels (49) oudste dochter, dat ze niet meer naar school wilde. Ze wilde haar diploma middelbaar via de examencommissie halen. “Het kostte me huilbuien, slapeloze nachten en eindeloos gepieker, maar nu ben ik zó blij dat we haar hebben laten doen”, zegt Raf in het eerste dubbelgesprek met zijn oogappel in Dag Allemaal.

2 reacties

  • Marina Verbelen

    4 jaar geleden
    Wat een mooi interview tussen vader en dochter! Een meisje met verstand, top!! Ze weet wat ze wil en heeft ook het hart op de juiste plaats. Doe zo verder Lucca!!
  • Jean Pierre Menten

    4 jaar geleden
    Dit heb ik dikwijls genoeg meegemaakt in mijn 40-jarige onderwijscarrière. Je verzetten tegen de beslissing van de kinderen levert veel meer problemen op. Stel je maar eens voor dat je voortdurend iets tegen je zin moet doen. De meesten vinden hun weg wel en 'komen op hun pootjes terecht'. Ze voelen zich dan ook gelukkiger en bovendien kunnen ze de ouders niets verwijten. Het was hun eigen beslissing.