AFP
Volledig scherm
© AFP

Het coronavirus is nog lang niet op zijn retour: wereldwijd hoogste aantal besmettingen afgelopen 24 uur

Er zijn gisteren wereldwijd 140.000 nieuwe besmettingen met het coronavirus vastgesteld over heel de wereld. Dat is het hoogste cijfer op een dag tijd tot nu toe, blijkt uit de statistieken van de website Worldometers.info. Ook de dagen ervoor werden al nieuwe records gebroken, met toen 137.000 en 135.000 besmettingen. Vooral in landen als Brazilie, India, Chili, Pakistan, Peru en Mexico stijgt het aantal besmettingen nu snel. 

19 reacties

  • Andy De Schieter

    4 jaar geleden
    De meeste drugverslaafden willen natuurlijk dat de cafés terug opengaan omdat ze hun alcohol niet meer kunnen missen. Liever meer doden dan dat ze niet meer aan de toog kunnen hangen. Hier is dat ook nog niet gedaan.
  • fred degret

    4 jaar geleden
    ons landje je zite het niet liggen maar zit toch in de top tien..maar hoera de terassen zijn weer open
  • Gilbert Vermeersch

    4 jaar geleden
    De ganse bevolking draagt een zeer grote verantwoordelijkheid om het niet zover te laten komen of om het in te dammen. Onze super kern regering heeft bewezen dat als zij de specialisten volgen Het uiteindelijk toch de bevolking is die moet doen wat hoort.
  • Gerrit defreyne

    4 jaar geleden
    Alhoewel we percent gewijs het grootste aantal doden ter wereld tellen, zijn ze zich hier van geen kwaad bewust. Het is weer feest en we leven er terug op los. Maar wie zei ook al weer "het kan verkeren". Zeg dan in het najaar niet dat we het niet zagen aankomen.
  • Regina Van Akker

    4 jaar geleden
    Gooi de grenzen maar open en ga maar op reis, kom rustig terug zonder controle of quarantaine! Doe maar 'alsof' alles OK is. Bij voorbaat dank om onze gezondheid op het spel te zetten!