Zuiveringsstation Grijze Graaf in werking

Het zuiveringsstation is sinds 15 november 2019 in werking. De eindafwerkingen werden uitgevoerd. Er dienen nog enkele waterproeven te gebeuren op de inspectieputten.

nico meens

Werken 's-Gravenvoeren

GrijzegraafHet zuiveringsstation is sinds 15 november 2019 in werking. De eindafwerkingen werden uitgevoerd. Er dienen nog enkele waterproeven te gebeuren op de inspectieputten.

MoelingerwegDe definitieve verkeerssignalisatie wordt volgende weken aangebracht in samenhang met de aansluitende wegen. Er dienen nog enkele waterproeven te gebeuren op de inspectieputten.

De demontage door Fluvius van de resterende bovengrondse 15kV-kabels en -palen zal later uitgevoerd worden, samen met die van Winandus en Konijnsberg. De transformatoren werden inmiddels weggehaald.

Kloosterstaat – Onderdorp- DreesAls alles volgens planning verloopt, zullen in week 28 de eerste leuningen geplaatst worden te vertrekken vanaf het gemeentehuis. Tijdens de maanden augustus, september en begin oktober zullen de rest van de leuningen volgen.De klinkerwerken van de voerloper zullen parallel gebeuren met het plaatsen van de leuningen wat er voor zorgt dat het plaatsen van de toplaag eind september kan gebeuren.

PleyDe asfalttoplaag werd aangelegd aansluitend met deze van Bovendorp-Dr.Goffinstraat-Schietekamer

Bovendorp-Dr. J. Goffinstraat-SchietekamerDe asfalttoplaag werd aangelegd. Ook de voorlopige wegmarkeringen werden aangebracht.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer