Courtois in een La Liga match in maart. © EFE

De 500ste match voor Thibaut Courtois en Eden Hazard weer in de basis bij Real Madrid

Eden Hazard heeft zondag zijn wederoptreden voor Real Madrid gemaakt. De Rode Duivel was lang buiten strijd door een enkelblessure, maar startte tegen Eibar weer in de basis, net als doelman Thibaut Courtois, die vandaag de 500ste match in zijn carrière speelt.

De 29-jarige Hazard kent een moeilijk eerste seizoen bij “de Koninklijke”. Begin december liep hij een enkelbreuk op, in februari keerde hij terug, maar op 22 februari blesseerde hij zich opnieuw aan hetzelfde gewricht. Na zijn operatie in de Verenigde Staten op 5 maart verwachtte de Spaanse pers een afwezigheid van twee tot drie maanden, maar de speler zal bijna geen wedstrijd gemist hebben. Op 12 maart werd La Liga wegens de coronapandemie stopgezet.

500ste match voor Courtois

Een prachtig jubileum voor doelman Thibaut Courtois, overigens. De Rode Duivel uit Bilzen viert vanavond zijn 500ste wedstrijd uit zijn carrière. Hij verdeelde die partijen onder KRC Genk, Atletico Madrid, Chelsea en Real Madrid.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Madrid moet winnen van Eibar, zestiende in de stand, om aartsrivaal Barcelona in ht vizier te houden. De leider uit Catalonië ging zaterdag met 0-4 winnen in Mallorca en heeft nu vijf punten voor op Real.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer