Sam De Bruyn
Volledig scherm
Sam De Bruyn © Instagram

Sam De Bruyn ondergaat transformatie en speelt 20 kilo kwijt op half jaar tijd

ShowbizzRadiostem Sam De Bruyn (33) heeft een opmerkelijke transformatie achter de rug. Via Instagram laat hij weten dat hij sinds begin dit jaar zo’n 20 kilo wist af te vallen. Dat resultaat heeft Sam te danken aan zijn gezonde levensstijl, waarover hij ook in Goed Gevoel al uitgebreid vertelde.  

15 reacties

  • Tom H

    4 jaar geleden
    Zn plots ziet hij er ook 20 jaar ouder uit. Dat is het nadeel van te snel te veel gewicht te verliezen als je al iets ouder bent.
  • Argus Vercauteren

    4 jaar geleden
    Hij lijkt zich goed in zijn vel te voelen en dat is het allerbelangrijkste. We eten nauwelijks vlees (zelfs geen "antibiotica"kip uit de supermarkt) en dat heeft al een positieve invloed op ons gewicht en de cholesterol.
  • Lieve Vandamme

    4 jaar geleden
    Sam, en toch zag U er vroeger véél beter uit
  • Peter De Decker

    4 jaar geleden
    Ik heb mijn eetgewoonte volledig aangepast. Gewoon simpel gezond en veel minder vlees. Meer vis, kip en zelfs enkel groenten. Kleine porties en niets van snoep of frisdrank, zelf geen zero. Op 1 maand 11 kg verloren. 5 maal per week 45 minuten beetje sporten, niet intensief. Je moet gewoon een hele grote klik in je hoofd maken.
  • Ivo Vandeneynde

    4 jaar geleden
    Ik vind het super voor hem en ik gun het hem van harte Zelf ben ik stikjaloers. Ben al mijn hele leven aan het vechten tegen de kilo's. De laatste jaren ben ik dit aan het verliezen. Ook diëten gevolgd, diëtisten, fitness, hypnosetherapie. Alles hielp, maar jammer genoeg maar tijdelijk. Na verloop van tijd gaat het niet meer. Ik hoop dat ik ooit de definitieve manier vind om blijvend gewicht te verliezen.