Ferrari Monza SP2
Volledig scherm
Ferrari Monza SP2 © Ferrari

Red Bull-coureur Verstappen koopt wagen van 1,6 miljoen bij concurrent Ferrari

Max Verstappen heeft er een nieuw bolide bij voor zijn collectie. Niet het prijskaartje zorgt voor de meeste ophef, wel dat de Nederlandse F1-piloot de wagen bestelde bij… Grote F1-concurrent Ferrari.

20 reacties

  • Lucien Mertens

    4 jaar geleden
    Een Aston Martin is een heel mooie auto, maar zeker niet vergelijkbaar met deze Ferrari toch.
  • pipo de clown

    4 jaar geleden
    We leven toch in een vrije wereld dacht ik. Of gaan andere nu beslissen wat hij wel of niet mag kopen van zijn eigen geld?
  • Rik Lameyze

    4 jaar geleden
    Deze wagen heeft totaal geen F1 prestaties. Een Gemera van Koeningsegg, is een 4 zitter. 4 volwassenen met volledige bagage, 2 beker houders gekoeld en verwarmd. twee schermen enz.. Die volledig milieu vriendelijk is. Met maar een 3 cilinder, van 2 liter. Rijdt biobrandstof die je zelf kan produceren. Deze wagen weegt maar 1850kg, maar heeft wel 1700pk en een paraduizend nm aan koppel. Door de electro motoren. Geen enkel Ferarri komt qua prestaties in de beurt.
  • Martin Maebe

    4 jaar geleden
    Aston Martin vertrekt volgend seizoen bij Red Bull en wordt dankzij een miljarden kapitaalinjectie van Lawrence Stroll een volwaardig fabrieksteam in de F1. Aston Martin wordt dus een concurrent van Red Bull. Honda heeft de NSX in het gamma. Een prachtige sportwagen, maar nog niet van het kaliber van de Monza SP2. Ik zie niet in waarom Max op het matje zou geroepen worden!
  • Ward Den Bever

    4 jaar geleden
    Overschot van gelijk, moest ik het kunnen zou ik het ook doen. Alle respect voor Max, een fantastische F1 piloot.