De PlayStation 5.
Volledig scherm
De PlayStation 5. © via REUTERS

De PlayStation 5 wordt gigantisch, volgens berekeningen van fans

Hoe groot is de PlayStation 5 precies? Gigantisch, als we de huidige promobeelden mogen geloven. Internetgebruikers vergeleken de afmetingen op die afbeeldingen met andere spelconsoles en kwamen tot de conclusie dat de PS5 met gemak boven elk ander toestel uittorent. Hoe accuraat die berekeningen zijn, valt natuurlijk nog af te wachten. 

5 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Anthony Vandooren, idd en na 2-3 jaar wordt een verbeterde 'pro' versie van de PS5 gereleased. Mag je nog eens extra neertellen om bij te blijven / de meest recente games met voldoende framerate te kunnen draaien. Wel verscheidene (voorlopig) goede exclusives voor deze PS.
  • Max Jacobs

    4 jaar geleden
    Deze zal wel goed zijn dankzij AMD. De nieuwe processors in combinatie met RDNA2 zal wel goed zijn. Eindelijk een SSD, ben benieuwd of je zelf wat kan upgraden.
  • Anthony Vandooren

    4 jaar geleden
    Beste Kevin, een pc is na 2jaar absoluut niet verouderd, ik draai met mn 2de pc die 7jaar oud is, nu nog games op ultra settings die een playstation nooit kan halen met een fps waarvan een ps enkel kan dromen. Pak daarbij dat alle games wel eens in sale geraken, eerder rap dan nooit en dat een pc upgradebaar is en alles kaknwat een pc doet, niet enkel een spelletje op low fps spelen met een overprijsde game in je veel te warm wordende met oude technologie gevulde lelijke doos.
  • kevin pina

    4 jaar geleden
    Beste Tom, een gelijkaardige gaming PC kost op deze moment minstens 1000 euro of meer. En die PC is dan na 2 jaar verouderd, waarna u met een beetje geluk mss de nieuwste games op de laagste settings kan draaien. Dit "bakje met verouderde technologie" werkt gewoonlijk wel een jaar of 4-5 vlotjes. met andere woorden, op die tijd bent u, voor hetzelfde, een 4 of 5-voud kwijt...
  • Tom Van Calster

    4 jaar geleden
    Al die heisa om een bakje met verouderde technologie. Geef mij maar een pc. Backwards compatible met alles en goedkoper.