BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Verscherpte maatregelen bij Swissport Cargo in Luik na corona-uitbraak onder personeel

Bij Swissport Cargo Services in Luik zijn de voorzorgsmaatregelen de afgelopen uren versterkt na de ontdekking van een uitbraak van coronavirus binnen het bedrijf.

3 reacties

  • Don Tessers

    4 jaar geleden
    Regering en bedrijven hebben geen geduld, gaan voorbij aan het grote gevaar. Kijk naar Peking met 27 grote uitbraken. Daar was toch alles onder controle?
  • Regina Van Akker

    4 jaar geleden
    We zijn goed bezig! Maar... zeker geen reden tot paniek hoor, want anders ligt de boel weer stil. Het gaat hier wel (voorlopig dan nog) over bijna de helft van de betrokkenen. Hoe is het dan gesteld in andere bedrijven of mogen we dat niet weten? In de scholen breekt het ook door op verschillende plaatsen, dus weg is het virus zeker niet en of het moe is, daar twijfel ik ook aan! Ik vrees dat we het nekvel te vroeg losgelaten hebben!
  • Jaak Casteleyn

    4 jaar geleden
    Laat ze maar komen, de vliegtuigen, virusverspreiders net zoals de schepen in Antwerpen die allerlei vuil meebrengen uit de Azië, de economie moet draaien nietwaar, vroeger produceerden we alles zelf, tot de “Vlaamse” gesubsidieerde bedrijven goedkope arbeidskrachten op het oog kregen om hier dan woekerwinsten te genereren. Koop Belgisch roepe ze dan, hypocrieten ten top.