AFP
Volledig scherm
© AFP

Al meer dan 100 Covid-19-gevallen in Peking gedetecteerd na nieuwe uitbraak

Sinds de ziekte opnieuw Peking opdook, zijn in de Chinese stad meer dan 100 nieuwe gevallen van Covid-19 geïdentificeerd. Dat kondigde de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) aan.

5 reacties

  • Ja Rodrigus

    4 jaar geleden
    Wie gelooft nog wat er in China gebeurt voor hetzelfde geld zijn het 1000 besmetting. Die liegen er maar op los
  • PETER PERMENTIER

    4 jaar geleden
    Wel wel over Peking een stad met 32 miljioen inwoners en maar 100 besmette personen is dat niet slecht hier in dit land hebben ze het virus bij het nekvel en zitten maar we hebben 100 besmettingen per dag nog steeds, en nog steeds zijn mondmaskers niet verplicht, er vallen hier nog 29 doden te noteren, daar in Peking niet en zal ook niet gebeuren, binnen de 24hr zijn er gedeelte lock downs uitgevaardigd en hebben 75.000test verricht, ik zie dat niet gebeuren in de praat barak Belgie..
  • Christian Moons

    4 jaar geleden
    Hoeveel zijn er in het ziekenhuis opgenome nin Peking daar wil ik een antwoord op
  • Rayan El Arami

    4 jaar geleden
    Ik hoop dat al die maskerfanaten dit artikel goed lezen. In China werd/word massaal een masker gedragen. En niet alleen in de winkels. Desondanks is daar een tweede golf aan het uitbreken. Ik blijf er bij: afstand houden in zoveel mogelijk contact met andere mensen mijden zijn nog de beste maatregelen.
  • jan vander smissen

    4 jaar geleden
    Daar gaan we weer en hier beginnen ze terug te reizen. Dat belooft binnen de kortste keren een nieuwe golf van besmetting.