Club-manager Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe. Het verzoek van de fan belandde bij de hoogste regionen van Club Brugge. Volgens hem willigt Club zijn verzoek niet in.
Volledig scherm
PREMIUM
Club-manager Vincent Mannaert en voorzitter Bart Verhaeghe. Het verzoek van de fan belandde bij de hoogste regionen van Club Brugge. Volgens hem willigt Club zijn verzoek niet in. © Photo News

Na klacht van fan: Economische Inspectie voert onderzoek naar terugbetaling PO1-duels Club Brugge

Club BruggeDe Economische Inspectie bekijkt of de terugbetalingspolitiek van Club Brugge over de afgelaste play-off 1 in strijd is met de wettelijke regels na de coronacrisis. Het onderzoek komt er na een klacht van een fan die het niet eens is met de forfaitaire compensatie van 25 euro. Er zal moeten worden bemiddeld om een rechtszaak te vermijden. “Ik ben een fatsoenlijke fan die staat op waarden. Het was alsof ze mijn clubhart eruit gerukt hebben”, aldus de fan.

17 reacties

  • Patrick Vanhegen

    4 jaar geleden
    Mag ik mij dan geen fan meer noemen na al die jaren een abonnement te hebben en het nu niet eens te zijn met de vergoeding die club voorstelt? 25€op je clubID en pas gecommuniceerd nadat voorrangsperiode voor nieuw abonnement voorbij was waarin dan wel beloofd wordt matchen te vergoeden wanneer deze zonder publiek gespeeld worden. Veel respect voor deze supporters die geen compensatie willen maar evenzeer voor bv een gezin van vier die wel een compensatie wil
  • Ilse Verlinden

    4 jaar geleden
    Maar Gaston toch. Ga eens na welke voetbalclub dat niet deed? Ik ga toch niet moeten uitleggen dat er minder werk is op een voetbalclub als er geen trainingen en matchen zijn?
  • Nolle Verdonck

    4 jaar geleden
    @ gaston foubert ik zou als Anderlecht van maar niet te veel reageren. Als Anderlecht hun supporters moet betalen voor het niet krijgen van play off1 zoals inbegrepen in abo zullen er deze zomer niet veel transfers gebeuren. Meer coaches dan spelers. Hebben jullie nog niet genoeg geschooid bij club.
  • bob jansens

    4 jaar geleden
    hij heeft gelijk, maar dan moet hij wel alle gevolgen dragen, dwz terugbetaling is vroegtijdige beëindiging van het abonnement, waardoor hij voor volgend seizoen niet langer zeker is dat hij nog een abo kan hebben (wachtlijst)
  • Vandeputte Patrick

    4 jaar geleden
    Akkoord voor sommigen is 100 euro veel maar vooraf heb je toch 300 tot 600 euro betaald voor je abo, dan is dit geen probleem.