Sp.a-voorzitter Conner Rousseau gaf gisteren aan dat een naamsverandering deel kan uitmaken van het toekomstplan voor de partij.
Volledig scherm
Sp.a-voorzitter Conner Rousseau gaf gisteren aan dat een naamsverandering deel kan uitmaken van het toekomstplan voor de partij. © BELGA

Sp.a steunt toekomstplan Conner Rousseau: mogelijk nieuwe naam voor partij

PolitiekDe leden van sp.a hebben maandag met overgrote meerderheid het toekomstplan voor de partij van voorzitter Conner Rousseau gesteund. Dat gebeurde met 94 procent van de stemmen. Voorzitter Rousseau had aangegeven dat een eventuele naamsverandering een onderdeel zou kunnen zijn van dat toekomstplan.

59 reacties

  • Jean Donny

    4 jaar geleden
    Rousseau is met rasse schreden het beetje krediet dat hij opgebouwd had aan het kwijtspelen. Verkopen van gebakken lucht en oude wijn in nieuwe vaten is niet de manier om krediet en stemmen te winnen. Mateke Magnette heeft hem in zijne broekzak en zo dient hij de Vlaamse kiezers niet, integendeel.
  • Guido Quinten

    4 jaar geleden
    Hij heeft te veel op elio di Rupo zijn schoot gezeten denk ik.
  • Theo Van Hoof

    4 jaar geleden
    Nog maar eens een naamsverandereing. Wat heeft het in het verleden bijgebracht? Wat heeft het bij de PVV bijgebracht en bij de CVP? Het is alleen oude wijn in een oude fles met een nieuw etiket er op. Daar wordt de wijn echt niet beter van.
  • Etienne De Bondt

    4 jaar geleden
    Enkele suggesties; de Maatekes, of Sp-D. D van Dezelfde.
  • Albert Hendrix

    4 jaar geleden
    Partij van willen maar niet kunnen. Dat ze socialist er maar aflaten want dat is een belediging voor elke echte socialist.