De twee internationale studenten moesten hotdogloos huiswaarts keren.
Volledig scherm
De twee internationale studenten moesten hotdogloos huiswaarts keren. © Landelijke Eenheid Politie

Nederlandse studenten hebben zin in hotdog van Ikea en steken zomaar snelweg over

De Nederlandse politie keek dinsdagavond vreemd op toen ze in de middenberm twee fietsers tegenkwam op een snelweg nabij Amsterdam. Volgens de agenten waren de twee internationale studenten onderweg naar de plaatselijke Ikea voor een hotdog.

3 reacties

  • johanneke li

    4 jaar geleden
    op sommige plaatsen is het toch zo dat de weginfrastructuur onduidelijk/onoverzichtelijk is dat het niet duidelijk is op welke manier je een plaats moet bereiken. veel bruggen over snelwegen voorzien geen fietspaden/voetpaden, probeer dan maar eens aan de andere kant te geraken zonder een omweg van 20km. zeker een element dat in rekening gebracht moet worden wanneer men de infrastructuur aanlegt.
  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Toch nog menselijkheid bij de politie in Nederland. In Belgie hadden ze een fikse boete gekregen en mochte ze nog voor het gerecht verschijnen.
  • heiko werner

    4 jaar geleden
    Stom van de studenten, maar totaal goede reactie van de politie, de twee hebben het zeker begrepen, een boete is dan ook niet meer nodig. De zin van boetes is om de drempel te verhogen en niet om de staatskas te vullen.