Dries Mertens en Kalidou Koulibaly (ex-Genk).
Volledig scherm
Dries Mertens en Kalidou Koulibaly (ex-Genk). © Photo News

Beker én 15 miljoen per jaar, twee keer prijs voor Dries Mertens: “Ik heb lang nagedacht voor ik verlengde, maar deze club is speciaal”

Coppa Italia‘La nostra storia continua’. Na zijn doelpuntenrecord, nu het monstercontract. Dries Mertens (33) zal de komende twee seizoenen jaarlijks maar liefst 15 miljoen euro bruto opstrijken bij Napoli. De bekerwinst later op de avond maakte zijn onvergetelijke dag compleet.

24 reacties

  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Door de coronacrisis dreigt de gehele wereld in een economische recessie te gaan. Blijkbaar heeft dit nul effect op voetballand en de exhuberante sommen die neergeteld worden voor voetballers / transfers. Wie betaalt de sponsorgelden aan het voetbal en wat wordt fiscaal gerecupereerd? Alle respect voor Dries, ik zou uiteraard niet twijfelen (het is wat de gek wilt betalen). Wel bijzonder wraakroepend dat in de zorg minder middelen uitgetrokken kunnen worden.
  • Nadine Huldemont

    4 jaar geleden
    Bij eendracht Aalst was dat een zeer goede speler. Gisteren niks van gezien, de slechtste op het veld.
  • Hugo Wouters

    4 jaar geleden
    Goede beslissing van Dries, en op zijn leeftijd moest hij niet twijfelen om bij deze ploeg te blijven die hem daarvoor nog goed verloont. Beste ware eigenlijk dat men hetgeen hij gaat verdienen niet in het openbaar te plaatsen. Al die afgunstigen doen dat toch ook niet met hun loon dat zij via hun werk krijgen.
  • jack Coolsaet

    4 jaar geleden
    En hoeveel belastingen betaalt hij op die miljoenen ?
  • Patrick De Vos

    4 jaar geleden
    Hoe zouden we zelf zijn, als we zoveel geld kunnen verdienen. Patrock