AFP
Volledig scherm
© AFP

OVERZICHT. 104 nieuwe besmettingen, 19 nieuwe opnames in ziekenhuizen

Er zijn de voorbije 24 uur 104 nieuwe besmettingen met het coronavirus gemeld in België, tegenover 89 gisteren. De andere cijfers staan wel op groen: er werden maar 19 nieuwe patiënten in de ziekenhuizen opgenomen tegenover 24 gisteren, en 40 anderen mochten het hospitaal weer verlaten. Er werden 10 nieuwe overlijdens gerapporteerd.

15 reacties

  • marc van de poel

    4 jaar geleden
    Het aantal besmettingen en de daaraan gekoppelde aantal overlijdens gaat dus de goede richtig uit? Géén richting is waarschijnlijk ook een richting, nietwaar?
  • Jens Vranckx

    4 jaar geleden
    Wacht maar tot na de zomer, als iedereen die uit vakantie komt het virus terug meebrengt. Mensen zijn toch koppig als het op hun vliegvakantie aankomt. Blijf dit jaar (en volgend jaar?) gewoon thuis, Nu komt het op 1 ding neer, uw geld is belangrijker dan mensenlevens redden. Hier wordt pas iets gedaan als het al gebeurd is. Bij een brand moet je ook niet stoppen met blussen als je geen vuur meer ziet. Het is wel nog steeds een pandemie he.
  • Ronny Ooms

    4 jaar geleden
    En nu gaan de grenzen open met Frankrijk die zelf dagelijks meer dan 450 besmettingen bijkrijgen. Wat zal dit als gevolg geven?
  • Guy Hendrickx

    4 jaar geleden
    Mondmaskers nu verplichten op openbare plaatsen en in winkels. Dat zal al voor een vermindering van de besmettingen zorgen.En ook afstand blijven houden - niet meer nodig als ik bepaalde mensen zie
  • Gerrit defreyne

    4 jaar geleden
    Wanneer in een land als China (3 miljard inwoners) 35 nieuwe besmettingen zijn gaan diverse wijken in lock down. Bij ons zegt men bij 104 besmettingen dat het de goede kant op gaat. Men moet dat toch eens uitleggen!