Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © ANP

WHO hoopt dit jaar nog op productie van honderden miljoenen coronavaccins

De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) hoopt dat er dit jaar nog honderden miljoenen dosissen van het coronavaccin geproduceerd worden. Tegen het einde van 2021 schat de organisatie de productie op twee miljard vaccins. Dat heeft hoofdwetenschapper, Soumya Swaminathan, vandaag gezegd bij een dagelijkse update.

4 reacties

  • Ingrid Asseloos

    4 jaar geleden
    Ik wil helemaal hun vaccin niet! En verplichten moet men ook niet doen. Schakelt men mannen uit voor huishoudelijk geweld dat elk jaar vele partners en kinderen doodt? Leven is een risico, en vaccineren al helemaal, zeker met hun rapraprap. Heel die covidzaak is uiterst bedenkelijk, gecombineerd met massaal diefstal door banken via niet kunnen afbetalen leningen in de States vanwege ‘lockdown’. Ander doet maar en die moet geen schrik hebben van ‘besmet’ te worden vermits gevaccineerd.
  • Christine Laevers

    4 jaar geleden
    Heel nobel van de WHO om te denken aan de meest kwetsbare mensen. Laten we hopen dat het zo uitpakt. Ik geloof daar niet in, maar allé. En laten we vooral hopen dat deze virus niet muteert en/of te snel resistent wordt aan vaccins.
  • Joske Zeeuw

    4 jaar geleden
    Voor wie dan? We hebben er meer dan 7 miljard nodig als ik me niet vergis.
  • Piet Deroover

    4 jaar geleden
    Als er een vaccin is dat werkt, dat is andere koek.