Materiaalman Seba Rodriguez met algemeen directeur Gunther Dieltjens (links) en Youth Acamady Manager Davy De Smedt (rechts). © RR

Nieuwe video-analist en ‘nieuwe’ materiaalman bij Beerschot

Bart Plasschaert is het nieuwste lid in de technische staf van Beerschot. De 29-jarige Gentenaar wordt op het Kiel fulltime video-analist.

yala, kofr, hf

De voorbije jaren was Plasschaert bij Zulte Waregem aan de slag als jeugdtrainer en assistent-trainer bij de beloften, waar hij ook al de video-analyse voor zich nam. Bij Beerschot was dat voor zijn komst steevast een taak voor de andere assistenten. Hernan Losada is alvast opgetogen om hem erbij te hebben in zijn staf. “Bij ons eerste gesprek had Bart een presentatie bij met 104 slides over onze ploeg en onze spelers. Dat zegt genoeg over zijn mentaliteit en gedrevenheid”, vertelt de T1 op de clubwebsite.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Materiaalman Seba Rodriguez keert dan weer terug bij de club. Rodriguez was voordien al materiaalman van Beerschot-Wilrijk en werd onder andere dankzij zijn online filmpjes met eremateriaalman Jos van Hout een bekende kop op het Kiel. Rodriguez is een goede vriend van Hernan Losada. Twee jaar geleden nam hij nog deel aan het tv-programma De Drie Wijzen. Daar speelde hij niet voor eigen rekening, maar voor de vzw Football Changes Lives van Losada.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners