ShutterStock
Volledig scherm
© ShutterStock

Amerikaanse zet man die mondmasker weigert te dragen keihard op zijn plaats: “Mijn moeder is aan het sterven aan Covid-19. Haar bed is over 12 tot 24 uur vrij voor jou”

Een Amerikaanse vrouw heeft op een keiharde manier komaf gemaakt met een man die op Twitter rondbazuinde dat hij geen mondmasker meer wilde dragen in winkels. Laurie Kilmartin (54) reageerde dat haar moeder op datzelfde moment aan het sterven was aan Covid-19. “Het palliatieve team heeft me gezegd dat haar bed over 12 tot 24 uur vrij zal zijn voor jou”, klonk het.

1 reactie

  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Zoals de alomtegenwoordige meneer Van Ranst ondertussen ook al toegegeven heeft, of moeten toegeven, moet hier eens te meer de vraag gesteld worden of die mevrouw gestorven is door of mèt Covid19. Waarom is het aantal niet-coviddoden zo gedaald tegenover voordien ? Omdat dokters uit vrees om zich te vergissen zo ongeveer alle sterfgevallen toeschrijven aan Covid19.
  1. Georges (75) overwon tweemaal longkanker en ook corona krijgt hem na 17 dagen coma en drie maanden ziekenhuis niet klein: “Ik heb zelfs trouwplannen met Christine”
    PREMIUM

    Georges (75) overwon tweemaal longkanker en ook corona krijgt hem na 17 dagen coma en drie maanden ziekenhuis niet klein: “Ik heb zelfs trouwplan­nen met Christine”

    Georges, Jos voor de vrienden, Deloose uit Tienen is een man uit wel heel speciaal hout gesneden. De kok op rust kreeg al tweemaal te kampen met longkanker. Tweemaal werd een stuk van een long weggenomen en leeft hij dus eigenlijk met ‘twee halve longen’. Op vrijdag 13 maart sloeg het noodlot toe: Jos werd ernstig ziek, het coronavirus had hem te pakken. Het ging van kwaad naar erger: opname in het ziekenhuis, dan in een coma van 17 dagen om nadien te ontwaken en werkelijk niets meer te kunnen. Maar Jos (75) vocht terug en na een lange revalidatie is hij sinds deze week eindelijk thuis. En hij heeft zelfs grootse plannen...
  2. “Ongeziene sancties op komst”: wie zijn de Israëlische soldaten die het zelfs voor Washington te gortig maken?
    PREMIUM
    12

    “Ongeziene sancties op komst”: wie zijn de Israëli­sche soldaten die het zelfs voor Washington te gortig maken?

    De Amerikaanse regering is van plan om sancties te treffen tegen een eenheid van het Israëlische leger. Die zou zich schuldig hebben gemaakt aan mensenrechtenschendingen. Het is de allereerste keer dat Washington zo’n stap overweegt. Over welke eenheid gaat het en wat heeft die dan wel misdaan? De feiten dateren van vóór de oorlog op de Gazastrook — en al zeker van vóór de vondst van massagraven daar. Maar misschien hebben de sancties daar toch ook iets mee te maken.