Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © REUTERS

American Airlines zet activist en vurige Trumpfanaat die mondmasker weigert te dragen uit vliegtuig

Brandon Straka mocht niet mee met de vlucht van American Airlines van New York naar Dallas omdat hij weigerde een mondmasker te dragen. Volgens Straka is dat niet wettelijk verplicht. Straka, een 43-jarige voormalige acteur, is een verwoede aanhanger van president Donald Trump en een conservatieve activist.

4 reacties

  • Sanne Vermeulen

    4 jaar geleden
    Geweigerd worden op je vlucht (die je geboekt en betaald hebt) omdat je geen mondmasker draagt? Komop, gekker moet het niet worden
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Deze maatregel is er niet voor niets geïntroduceerd en dient om je medepassagiers (enigszins) beter te beschermen tegen besmetting. Zeker uit respect voor mensen met onderliggende (long)aandoeningen lijkt me dit het minste dat je kunt doen. Bovendien klaag je toch ook niet over het vastmaken van je gordel?
  • martin govaert

    4 jaar geleden
    Goed gedaan . Volg de regels , zo simpel is het .Anders begin je zelf maar een vliegtuigmaatschappij waar het niet nodig is maskers aan te doen.Benieuwd wat hij zal zeggen als de eerste schadeclaims binnenkomen ?
  • Walter Decock

    4 jaar geleden
    Als hij niet wil luisteren moet hij maar voelen. Met de trein kom je er ook, het zal alleen wat langer duren. Weer een dommerik die het beter denkt te weten.