Andy Najar zwaait supporters van Anderlecht uit: “Bedankt voor jullie liefde”

Andy Najar neemt met een boodschap op Instagram afscheid van de supporters van Anderlecht. De 27-jarige Hondurees verlaat paars-wit na zeven seizoenen en gaat in de Amerikaanse Major League Soccer (MLS) aan de slag bij Los Angeles FC.

“Hallo al mijn paars-witte vrienden”, opent Najar. “Ik heb wat tijd genomen om alles te laten bezinken maar ik wil jullie bedanken nu mijn tijd bij Anderlecht voorbij is. Ik wil danku zeggen voor jullie liefde, zorg en steun voor mezelf en mijn familie. Ik hoop dat ik op een dag kan terugkeren om jullie te horen supporteren voor de club zoals jullie altijd doen. Anderlecht zal altijd een speciale plaats in mijn hart hebben en ik hoop dat de club weldra nog veel titels zal winnen! Succes en een goede gezondheid voor jullie allemaal.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Najar streek in 2013 bij RSCA neer, nadat hij overkwam van DC United. In 164 wedstrijden met de Brusselaars scoorde hij veertien doelpunten en deelde hij zestien assists uit. Hij won met Anderlecht twee Belgische titels (2013-2014 en 2016-2017). Wegens een kruisbandletsel, dat hij in juli vorig jaar opliep, kwam hij afgelopen seizoen niet in actie.

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer