Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Leverancier mondmaskers in tegenaanval tegen aanhoudende kritiek en "valse beschuldigingen"

Avrox, de Luxemburgse leverancier van de Belgische mondmaskers, is de "ongerechtvaardigde aanvallen" en "valse beschuldigingen" beu. In een uitgebreid persbericht probeert het bedrijf de aanhoudende kritiek te counteren. De mondmaskers zijn kwalitatief en veilig, is de boodschap. Avrox erkent wel dat er een "onbedoelde materiële vergissing" is gebeurd met de certificaatnummers, maar benadrukt dat het beschikt over alle nodige certificaten.

17 reacties

  • Danielle Van Den bosch

    4 jaar geleden
    Ik heb de mondmaskers geweigerd,test aankoop geeft ook een vernietigend rapport,met een onveilig mondmaskers ben ik niks ,dus heb de apotheker gezegd dat ik ze niet moet hebben
  • Rene Van Roosbroeck

    4 jaar geleden
    Ik ga er geen halen, katoen kan normaal gewassen worden op 60 gr. Strijken met stoom zit je rond de 100gr. Het probleem is de coating met Nano zilver. J. Seykens
  • Dirk Van Den Bossche

    4 jaar geleden
    Maskers trekken op niets , je kan er zelfs geen filter insteken, niet wasbaar op 60° , conclusie: enkel nuttig om het stof mee af te doen.
  • Karel Delcroix

    4 jaar geleden
    Dat krijg je ver van als liegen tegen de bevolking structureel is geworden in de crisis. De bevolking geloofd hierdoor niets meer van wat er door de overheid gecommuniceerd wordt.
  • Helene Van der Heyden

    4 jaar geleden
    Ik smijt het toch in de vuilbak.Ik betrouw het niet.