Conner Rousseau in VTM NIEUWS
Volledig scherm
Conner Rousseau in VTM NIEUWS © VTM

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau reageert in VTM NIEUWS op de Grote Peiling en het 'Conner-effect’

De Grote Peiling van Het Laatste Nieuws, VTM Nieuws, RTL en Le Soir lijkt het Conner-effect voor het eerst te verzilveren in een peiling. Conner Rousseau weet met zijn populariteit 12,5 procent van de kiezers te overtuigen, waardoor sp.a CD&V opzij duwt als derde partij in Vlaanderen. In VTM Nieuws reageert de de jonge sp.a-voorzitter op zijn succes en de regeringsvorming waarin zijn partij opnieuw vanop de zijlijn toekijkt. 

60 reacties

  • Fons Geens

    4 jaar geleden
    Kan nu bewijzen dat hij uit et goede hout gesneden is door mee voor een vlaamse meerderheid te zorgen in de nieuwe regering en de PS die alles tegenhoud, los te laten
  • Andre callens

    4 jaar geleden
    Het gaat hier om 2% stijging in een peiling met fouten marge van 3.5 % Iets te vroeg om victorie te kraaien ?
  • Leo Kaya

    4 jaar geleden
    Het is aan NVA om nu te tonen tot wat ze in staat zijn. Andere partijen bashen, spuwen op links, klagen en zagen: dat hebben we van de NVA en zijn kiezers al gehad. Overeenkomen met andere mensen die niet voor NVA gestemd hebben, zit er nooit in. En de meerderheid van de Belgen heeft niet op NVA gestemd. Geen enkele partij heeft de meerderheid. Kan je geen compromissen sluiten, stop dan met politiek: de Vlaming heeft geen caféruziemakers nodig, NVA !
  • Werner Humblé

    4 jaar geleden
    Van zulke gastjes zakt mijn broek af ! Getelefoneerd studentje met zijn holle woorden , VB 28 percent da is wat anders en probeer ze nu nog eens te ontzien .
  • Bernard Loncke

    4 jaar geleden
    Zijn ster zal snel opbranden als hij die Magnette blijft volgen. Vlaanderen verkopen aan de Walen zal niet in dank af genomen worden. Voor de poen (postjes) is het te doen. Hopelijk gaat zijn minderheidsregering snel op de pot !