rv
Volledig scherm
© rv

Erika Vlieghe over samenscholing Flageyplein: "Dit komt echt niet goed als we zo blijven doorgaan”

ELSENEProf. dr.Erika Vlieghe, voorzitter van de GEES-expertengroep die de exitstrategie coördineert, is niet te spreken over de samenscholingen op het Brusselse Flageyplein in Elsene in de nacht van zaterdag op zondag. Honderden caféklanten trokken na de sluiting van de cafés naar het plein om verder te feesten.  “Dit is absoluut niet verstandig. Ons motto is: ‘je mag uit je kot, maar doe niet te zot’ wel dit was werkelijk ‘te zot’”, verklaarde de infectiologe in De Ochtend op Radio 1.

76 reacties

  • jo weyn

    4 jaar geleden
    Dat is dan de jeugd die de ouderen verwijt dat wij hun wereld om zeep hebben geholpen. Heel verantwoordelijk en verstandig
  • Roger Leys

    4 jaar geleden
    Ze heeft groot gelijk, gewoon verplichten dat mondmasker en niet alleen in Winkels
  • Marc Baeyens

    4 jaar geleden
    De restregering heeft de eerste golf zonder daadkracht aangepakt. en zal de tweede golf niet beter aanpakken. Politieke spelletjes, ingezet door de PS, hebben een daadkrachtige regering zoals De Wever het op tafel had gelegd, de nek om gewrongen. Niet alleen de volksgezondheid, ook onze economische gezondheid en de fundamenten van onze staatsstructuur werden opgeofferd voor partijbelangen.
  • oswald billiet

    4 jaar geleden
    Ik zou die GEES liever zien verdwijnen. Zij liet een spoor van verwarring, ontregeling , faling en ontreddering in het onderwijs en horeca achter. De financiële schade is niet meer te berekenen. Een tweede lockdown met de Gees zou het land niet kunnen doorstaan.
  • Thierry Willems

    4 jaar geleden
    en de politie mocht niet ingrijpen zeker?