Birger Verstraete is nu Antwerp-speler.
Volledig scherm
Birger Verstraete is nu Antwerp-speler. © Gregory Van Gansen / Photo News

Birger Verstraete over zijn opvallende aankoopoptie bij Antwerp: “Ik moet gewoon tien keer op het veld staan”

AntwerpZonder aankoopoptie was hij niet naar Antwerp gekomen. Want terug naar Köln, nee, dat was geen... optie voor Birger Verstraete (26). De middenvelder werd gisteren voorgesteld op de Bosuil. “Leko staat op en gaat slapen met voetbal. Ik heb dat ook.”

5 reacties

  • christophe laporte

    4 jaar geleden
    Typisch een gebuisde speler. Het is de schuld van de trainer. Gewoon te licht voor Bundesliga Birger. Goed genoeg voor de top hier maar niet meer dan dat. Sven Kums oa heeft dat ook aan de lijve mogen ondervinden.
  • Georges Vande Velde

    4 jaar geleden
    Hoe zit dat eigenlijk.Iedereen doet maar wat,transfers enz.. Maar wanneer is de officiële transferperiode ? Kan men nu volgens de geldende reglementen transfers dien ? Of is dat door corona ook niet meer aan de orde ?
  • Danny Callaert

    4 jaar geleden
    Tot nu toe heeft antwerp zeer goed gewerkt. Alleen zou men werk moeten maken van een nieuw contract voor Dieu. En Lamme Zé mag onmiddellijk weg.
  • Fred Fred

    4 jaar geleden
    Ze hebben bij Antwerp groot gelijk dat ze Defour laten gaan verdienT teveel en er zijn veel jonge spelers die beter zijn en waar ge een gans jaar kan op rekenen
  • Linda D'Haese

    4 jaar geleden
    Ze hebben bij Antwerp groot gelijk dat ze Defour laten gaan verdiend teveel en er zijn veel jonge spelers die beter zijn en waar ge een gans jaar kan op rekenen